Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Keski-Palokka

Ajankohta:

To 02.05.2024 17-18:30

Järjestäjä:

Maria Hyttinen rm, 0505002932, mariahyttinen(at)hotmail.com

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Keski-Palokan kuntorasteilla on tarjolla kolme eri mittaista rataa pituudeltaan 3.5, 2.4 ja 1.1 kilometriä rastiväliviivoja pitkin. Todellinen kuljettu matka tulee olemaan ilmoitettua ratapituutta pidempi. Kyseessä on sprinttisuunnistus, joskin kaikkiin ratoihin sisältyy osuuksia myös metsäpoluilla.

Koska radat kiertävät asfalttiteiden lisäksi myös metsäpolkuja, maastojuoksuun sopivat jalkineet ovat suositeltavat tavallisten lenkkitossujen sijaan. Polkujen ulkopuolella ei tarvitse liikkua. Varmistus metsäosuuksien lumitilanteesta lisätään näille sivuille lähempänä tapahtumaa.

Keski-Palokan koulun piha-alueen viralliset parkkipaikat ovat osallistujien käytössä tapahtuman ajan. Saarijärventieltä Haukkamäentielle käännyttäessä koulun välittömässä läheisyydessä on myös hiekkaparkkipaikka, johon saa pysäköidä parkkikiekolla. Pysäköithän ohjeiden mukaisesti ja vain merkityille paikoille välttyäksesi pikavoitolta!

Kertaathan myös sprinttisuunnistuksessa kielletyt kohteet ennen tapahtumaa. Oliivinvihreällä merkityillä piha-alueilla ei saa liikkua, ja tummanvihreällä merkityt pensaat tulee kiertää. Teiden ylityksissä tulee noudattaa yleistä varovaisuutta.

Sprintin kielletyt kohteet

Suunnistajan kauppa paikalla.

Opastus: